Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf vrouw

Als ondernemer denk je er in eerste instantie niet aan als je nadenkt over op welke bedrijven jij een beroep gaat doen. Want ach, dat schoonmaken van je kantoor dat hoeft toch niet zo vaak en kunnen de mensen dat zelf ook niet doen? En de ramen? Ach, waar moeten die dan vies van worden? Een misvatting dus, want geen enkel bedrijf kan zonder schoonmaakbedrijf. Althans, als je pand ook je visitekaartje is, iets dat eigenlijk altijd het geval moet zijn.

 

Productiever door een schone werkplek

Zonder het schoonmaakbedrijf werken je medewerkers minder hard. Het is namelijk bewezen dat mensen beter functioneren en vooral ook productiever zijn als er sprake is van een nette en schone werkomgeving. Een professioneel schoonmaakbedrijf kan hier elke dag opnieuw voor zorgen op tijden die jij wenst. Dit kan bijvoorbeeld voor of na het werk zijn, in elk geval zullen de schoonmakers het personeel nooit in de weg lopen.

 

Laat ook meteen je ramen wassen

Een schone werkplek is niet alleen een doekje over het bureau, het is ook een lege prullenbak bijvoorbeeld en zeker ook schone toiletten, erg belangrijk, zeker ook als je klanten over de vloer krijgt. Kijk je uit het raam en zie je niets meer? Dan ben je wel heel laat om een afspraak te maken met het schoonmaakbedrijf. Laat dezelfde mensen die je kantoren schoonmaken ook de ramen doen. Binnen en buitenkant graag, want ook dat kan je zeker iets opleveren.

 

Klanten kiezen soms op basis van je pand

Stel dat een potentiële klant twijfelt om de opdracht aan jou of een concurrent te geven. Dan kan de aanblik van je pand doorslaggevend zijn. Zit jij dan achter de vieze ramen, jammer dan. Laat je ramen dus ook altijd schoonmaken door het schoonmaakbedrijf. Als ze er toch zijn.

 

Schoonmaken een must als je werkt met olie en vet

Heb je buiten het pand een terras of werk je binnen met oliën en vetten? Vraag dan aan het schoonmaakbedrijf om hogedruk reinigen, mocht het bedrijf dit niet al zelf voorgesteld hebben. Zeker als je werkt met vet en olie en je doet er niets aan, dan ontstaat zoiets als een ijsbaan en is het wachten op een ongeluk. Dat wil je niet en dus kies je voor hogedrukreiniging, dit is op dit vlak de effectiefste methode namelijk. En als de schoonmakers er dan toch zijn, laat ze dan ook de gevel direct ook even meenemen. 

No Comments

Post a Comment