Een vacature belastingadviseur is echt wat voor jou

Vacature belastingadviseur

Het is in de tussentijd alweer jaren geleden dat ik besloot om een belastingadviseur te worden. Ik kwam tot dit idee toen ik erachter kwam er erg veel bedrijven winst mislopen doordat ze niet goed nadenken over hoe ze de belasting rondom hun zaken regelen. Ik ben toen een opleiding gaan doen waarmee ik uiteindelijk een belastingadviseur kon worden. De opleiding om belastingadviseur te worden kostte erg veel tijd, maar was het zeker waard. Toen ik klaar was met mijn opleiding ben ik ook gelijk gaan kijken naar een vacature belastingadviseur. Het was dan ook niet moeilijk om een vacature belastingadviseur te vinden. Ik heb bij meerdere bedrijven gesolliciteerd een kreeg al vrij snel reacties.

Vacature belastingadviseur

Sollicitatie

Nadat ik was wezen kijken voor een vacature belastingadviseur duurde het niet lang voordat ik mijn eerste gesprek had. Bij het eerste gesprek was ik dan ook super zenuwachtig. Echter merkte ik vrij snel dat ik nergens zenuwachtig voor hoefde te zijn. Dit bedrijf had namelijk erg veel interesse in mij. Hierna ben ik naar twee andere gesprekken geweest en ook hier ervaarde ik hetzelfde. De bedrijven hadden nieuw personeel nodig en deden er alles aan om mij binnen te halen. Uiteindelijk moest ik dan ook gaan beslissen bij welk bedrijf ik wou gaan werken. Ik koos het bedrijf waarbij ik het beste gevoel aan over had gehouden.

 

Een jaar later

Het is in de tussentijd alweer een jaar later dat ik had gereageerd op de vacature accountant. Ik heb inmiddels mijn plek binnen het bedrijf gevonden en heb het enorm naar mijn zin. De werkomstandigheden zijn erg goed en ik kan mezelf erg flexibel inzetten. Dit zorgt er dan ook voor dat ik vaker thuis ben. Om op deze vacature te reageren was dan ook een zeer goed besluit. Ik zie mezelf dan ook niet snel weg gaan bij dit bedrijf. Naast dat het bedrijf erg flexibel is met werktijden hebben ze ook een budget open staan voor scholing. Dit geeft mij dan ook de kans om me nog beter te verdiepen in het vakgebied. Naast dat ik scholing kan volgen op het vakgebied waar ik nu werkzaam in ben, kan ik ook scholing volgen voor andere vakken. Dit is dan ook iets waar ik in de toekomst zeker gebruik van ga maken. Het is natuurlijk altijd fijn om iets achter de hand te hebben wanneer er economisch slechtere tijden zijn in mijn huidige beroep.

Kijk voor meer informatie over vacatures bij Management adviesgroep ’88

No Comments

Post a Comment