Drukkerij

Drukkerij

De ambachtelijke drukkerij is er zo links en rechts nog wel, maar wordt wel nadrukkelijk met uitsterven bedreigd. Tegenwoordig doe je al je drukwerk zaken bij de goedkopere online drukkerij. Ook daar kun je prima terecht voor een nieuwe huisstijl, promotiemateriaal, fotoproducten, stickers, relatiegeschenken, presentatiemateriaal, buitenreclame maar ook kleding en textiel, tassen en verpakkingen.

 

Gemak dient ook de mens als het om drukwerk gaat

Gemak dient de mens en dus moet de ambachtelijke drukkerij het meer en meer afleggen tegen de online uitvoering, want ook de flyers, het briefpapier, de visitekaartjes en de spandoeken kunnen gewoon vanuit die bekende luie stoel besteld worden. Aan alles is gedacht door de online drukkerij. Heb je al een ontwerp laten maken, dan is het bestelproces al helemaal erg simpel.

 

Maak gebruik van de simpele ontwerptool

Met een ontwerp is het een kwestie van een product kiezen, het product samenstellen, een eigen account aanmaken, betalen en de bestanden uploaden. Met een speciale uploadtool controleer je eigenhandig zaken als de kleurcodering, positionering, snijmarge, resolutie en schaal. Als je nog geen ontwerp hebt, dan kun je die bij de online drukkerij zelf maken met een even simpele als handige ontwerptool.

 

Laat je bestanden eerst altijd goed controleren

De online specialist garandeert een snelle levertijd. Heb je wat meer tijd, dan kun je gratis je uploads door de medewerkers laten controleren. Moet het allemaal sneller dan snel dan kan een spoedverzending gedaan worden en kun je een bepaald product niet vinden, dan komt de online drukkerij binnen een dag met aan soortgelijk product op de proppen. Je kunt tijdens het bestel- en ontwerpproces uiteraard steeds een beroep doen op deskundige medewerkers, die je online kunnen helpen het ontwerp- en bestelprocedure succesvol af te ronden. Je kunt bij dé online aanbieder van drukwerk steeds zien hoe de status van je bestelling is en zo weet je ook wanneer het product bij je thuis geleverd wordt.

 

Op den duur zal de ambachtelijke drukkerij onherroepelijk verdwijnen

Betaalde je bij de ‘oude’ drukkerij nog gewoon contant of op rekening, de online concurrent hanteert vaak alle gebruikelijke betaalmethoden waarvan iDeal de meest gebruikte is. Wat online echter niet biedt is de warmte van de drukker, de betrokkenheid en de service van de ‘ouderwetse’ vakman. De consument kiest echter vooral voor de scherpe prijzen die online aangeboden worden, en dat zal de ambachtelijke drukkerij op den duur onherroepelijk de kop kosten.

No Comments

Post a Comment