Belettering Eindhoven

Belettering Eindhoven

Wil je als bedrijf bekendheid opbouwen en reclame maken? Wil je herkenbaar zijn voor je klanten? Je bedrijfsauto of vrachtwagen laten beletteren is dan een geweldige mogelijkheid. Ook als je regelmatig met een aanhanger rijdt is het de moeite waard om deze te laten beletteren. Jouw bedrijf heeft door gebruik te maken van belettering een professionele uitstraling, je zorgt ervoor dat je herkenbaar bent voor je klanten en je maakt een blijvende indruk.

Waarom kiezen voor belettering?

Bijna alle ondernemers rijden in een bedrijfsauto. Als je deze niet laat beletteren, loop je een geweldige kans mis om jouw bedrijf te promoten. Wist je dat auto reclame de op één na meest bekeken vorm van reclame is? Uit onderzoek blijkt dat een auto met reclame zo’n 160.00 keer wordt bekeken per maand. Het is toch eeuwig zonde als je deze kans op reclame te maken voor jouw bedrijf misloopt? Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk belettering aanbrengt op je auto.

Ik wil mijn bedrijfsauto laten beletteren

Je wilt jouw bedrijfsauto laten beletteren in Eindhoven. Hoe gaat dat in zijn werk? Allereerst zullen we tijdens een intakegesprek jouw specifieke wensen bespreken en maken we kennis met de huisstijl van jouw onderneming. Heb je nog geen huisstijl of een logo? Geen probleem, ook dit kunnen we voor je ontwerpen.

Vervolgens starten we met het ontwerpproces. Regelmatig leggen wij het ontwerp aan je voor; we willen immers dat het helemaal aan jouw wensen voldoet. Wanneer het ontwerp definitief is goedgekeurd, kunnen we beginnen aan de belettering. Je kunt jouw bedrijfsauto naar onze werkplaats brengen, waar wij vervolgens de belettering aanbrengen. Als je je auto aan het begin van de dag brengt, kun je hem aan het einde van de dag weer op komen halen.

Ik wil mijn gevel laten beletteren

Het is ook mogelijk om belettering aan te brengen op je gevel. Door reclame te maken op je winkelpand zorg je voor herkenbaarheid en kunnen voorbijgangers in één oogopslag zien wat je precies doet. Je kunt bijvoorbeeld door middel van belettering laten zien wie je bent en hoe klanten contact met je kunnen opnemen. Het is natuurlijk het mooiste als je dit in precies dezelfde stijl doet als je bedrijfsauto; dit zorgt voor herkenbaarheid bij klanten en herkenbaarheid zorgt voor vertrouwen.

Wil je belettering laten uitvoeren in Eindhoven? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

No Comments

Post a Comment