Behoefte aan een goede systeembeheerder Haarlem?

Systeembeheerder Haarlem

Systeembeheerder

Toen ik 18 was begon ik met mijn opleiding bedrijfskunde. Dit bleek helaas niet helemaal mijn ding te zijn en hierdoor besloot ik te switchen van opleiding. Zo kwam ik terecht bij de civiele techniek. Ik heb netjes mijn studie gevolgd en heb bij meerdere bedrijven stage gelopen. Aan het einde van mijn studie had ik mijn kennis dan ook enorm uitgebreid. Na mijn studie ben ook in dienst gegaan bij een bedrijf dat werkzaam was binnen de civiele techniek. Ook hier heb ik erg veel kennis opgebouwd. Echter was mijn droom van jongs af aan al om een eigen bedrijf te hebben. Na 5 jaar werkzaam geweest te zijn besloot ik dan ook om voor mezelf te beginnen. Ik heb een pand uitgekozen en heb meerdere mensen benaderd voor een baan. Uiteindelijk had ik dus een kantoor met personeel samengesteld. In het begin hadden we erg weinig werk, maar toen het balletje eenmaal begon te rollen haalden we opdracht naar opdracht binnen. We hadden het super druk en hadden echt een andere systeembeheerder nodig. Een systeembeheerder die echt aandacht heeft voor onze zaak.

De zoektocht naar een systeembeheerder

De vraag die ik mezelf stelde was, waar vind je een goede systeembeheerder? Ik had echt geen idee en ben inspiratie op gaan doen op Google. Ik heb aan de hand van wat ik zag een lijstje met wensen gaan opstellen. Hierna ben ik gaan kijken bij wie ik terecht kon voor mijn systeem. Ik kwam erachter dat ik dit kon laten doen door een eenmansbedrijf, maar kon er ook voor kiezen om in zee te gaan met een ICT bedrijf. Omdat ik professionaliteit erg belangrijk vind, heb ik toen der tijd besloten om naar een echt ICT bedrijf te gaan. Toen ik dit voor mezelf duidelijk had ben ik online gaan zoeken naar ICT bedrijven.

Verschillende soorten ICT bedrijven

Toen ik op zoek was naar een ICT bedrijf die ons kon helpen bij het beheren van ons systeem kwam ik erachter dat de markt in ICT bedrijven echt groot is. Er was blijkbaar erg veel vraag naar ICT bedrijven en hierdoor boden er ook heel bedrijven ICT werkzaamheden aan. Ik ben uiteindelijk gaan kijken naar een ICT bedrijf bij mij in de buurt. Dit omdat ik het erg belangrijk vond om direct contact met het bedrijf te kunnen hebben. Zo kwam ik uiteindelijk uit bij een ICT bedrijf die een kilometer van ons bedrijf vandaan zat.

Categories: IT

No Comments

Post a Comment