Bedrijfsvideo laten maken

 

Bedrijfsvideo

 

Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Het is een geweldige manier om jouw producten en diensten te laten zien aan jouw doelgroep, met als doel natuurlijk meer omzet te kunnen genereren. Je zou een bedrijfsvideo kunnen vergelijken met een reclamevideo. Het verschil is echter dat bij een reclamevideo het merk centraal wordt gesteld, terwijl bij een bedrijfsvideo de focus ligt op jouw product of dienst. In een bedrijfsvideo worden de voordelen van het product of de dienst besproken met als doel om tot verkoop over te gaan. Bij een reclamevideo is het vooral belangrijk dat de doelgroep het merk onthoudt.

 

Verschil tussen bedrijfsvideo en promotievideo

Je zou een bedrijfsvideo ook een promotievideo kunnen noemen; er wordt namelijk een product of dienst gepromoot. Het verschil tussen een promotievideo en een bedrijfsvideo is echter dat een promotievideo alleen het product of de dienst promoot, terwijl een bedrijfsvideo ook kan laten zien hoe het product of de dienst tot stand komt. Om deze reden duurt een bedrijfsvideo over het algemeen ook een stuk langer dan een promotievideo.

 

Wil je een bedrijfsvideo laten maken?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een bedrijfsvideo te maken. Met de apparatuur die tegenwoordig beschikbaar is maken steeds meer bedrijven hun eigen bedrijfsvideo. Maar je kunt het ook uit handen geven aan een professional. Gespecialiseerde filmmakers kunnen een bedrijfsvideo maken die past bij jouw doelgroep en budget. Het hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn om een bedrijfsvideo te laten maken.

 

Hoe laat ik een bedrijfsvideo maken?

In een kennismakingsgesprek kun je ons alles laten weten over het doel van jouw bedrijfsvideo; wat wil je overbrengen met de video? Hoe wil je dat de video kenbaar wordt gemaakt aan jouw doelgroep, welke mediakanalen wil je hiervoor inzetten? Hoe moet de video eruit komen te zien en wat voor sfeer moet er neergezet worden? Wat is het budget dat je beschikbaar hebt voor het maken van een bedrijfsvideo?

Vervolgens maken wij een plan van aanpak wat je vervolgens ontvangt in een voorstel. We leggen je uit hoe wij precies te werk gaan en wat je van ons kunt verwachten. We laten je zien wat mogelijk is voor jouw beschikbare budget. Ga je hiermee akkoord? Geweldig! We helpen je graag om een geweldige bedrijfsvideo te maken waarmee je de juiste doelgroep bereikt, meer klanten aantrekt en als gevolg meer omzet gaat genereren.

 

No Comments

Post a Comment